onsdag 27 augusti 2008

dyrt=bättre?

Jag är sur. Ganska uppretad, sådär lagom irriterad så att när Sandro från lagret kommer in och ska fråga ngt så blänger jag på Charlotte och låtsas som om jag gör ngt viktigare. Vilket jag såklart inte gör. Men ändå.

Jag gick och köpte en svindyr frisörinpackning för håret, som skulle "reparera" och "bygga upp" mitt sönderblekta hår. Jag sov med den en gång och dagen efter så var mitt hår otäckt frissigt, såg ut som en rödhårig ronja rövardotter. Så jag provade att ha i olivolja, det har mina släktingar i Grekland sagt är bra (de har olivolja överallt där, och då menar jag verkligen ÖVERALLT!). Och se på fan, håret var silkesmjukt och glänsande. Och Fett såklart då. Aldrig kan man bli helt nöjd. Men efter några gånger kom jag på att om man sover med olivolja och sedan tvättar hårbotten bara (för tvättar man hela håret måste man likförbannat ha i den dyra frisörinpacknigen efteråt och då blir det lika frissigt för det så då var det onödigt att ens sova med oljan, för det är fan inte bekvämt) så blir håret rent i botten och mjukt i topparna.

Fan vad smart jag är. Varför delas inte det ut några pris till såna vardagshjältar som jag?
(jag är ödmjuk nån annan gång, ok?)

7 kommentarer:

Viktor sa...

ok :)

mm, hår alltså, man kan tycka att evolutionen borde ha fixat så att det bara funka och var bra, fail at hår evulotion!

Seneca sa...

jag hatar evolutionen! länge leve den kristna läran om alltings uppkomst!

Anonym sa...

Eller så kan man låta bli att bleka håret..

Viktor sa...

eller så kan man låta bli att trakassera någon anonymt, Rätt fegt och okunstruktivt

Seneca sa...

haha, klart man kan låta bli att bleka håret. Man kan även låta bli att leva och göra saker, men inte fan har någon blivit lyckligare av det

Viktor sa...

snarare tvärt om

Anonym sa...

Har också varit där många gånger... Men oftast löser det sig förr eller senare. Tyckte låten var fin då den kändes så "naken" och avskalad.

Kram